Logo

Спонсори

Реклама

Завантажити Lineage 2 Rise of Darkness

Завантажити Lineage 2 Rise of Darkness

Рік випуску: Травень 2005 року
Жанр: MMORPG
Розробник: NCsoft
Видавництво: NCsoft
Версія: Lineage II Rise of Darkness
Мова інтерфейсу: англійська
Мова озвучки: англійська

Івент "Сім печаток", під час якого дві фракції - Лорди Світанку і Революційна Армія Заходу - борються за володіння печатками . Кожен досить розвинений персонаж може записатися для участі в цьому івенті на власний розсуд, однак рішення не записуватися може обернутися втраченою вигодою. "Камені печатки" - особливі предмети цього івенту, одержувані як винагорода за вбивство монстрів. Ці камені згодом можна обміняти на стародавні адени - другу валюту світу Lineage II.

Із "Сімома печатками" світом було розставлено безліч катакомб і некрополісів, у яких і розгортається дія івенту (тобто там можливо отримати "каміння"). Увійти в "катакомби" можуть тільки персонажі, які записалися для участі в івенті. Один цикл івенту триває два тижні. Протягом першого тижня, званого тижнем пошуків, гравці змагаються на "Фестивалі темряви", а також збирають каміння і здають його в скарбничку своєї сторони. Другий тиждень івенту називається тижнем дії печаток. У цей час переможці можуть отримати стародавню адену за наявні на руках і здані на тижні змагання камені. Доступ до "катакомб" і "некрополів" має тільки сторона, що володіє за підсумками змагання відповідними печатками. Гравці, які не мають права перебувати в "катакомбах", примусово переміщуються назовні при першій зустрічі з будь-яким монстром.

Лорд замку Аден отримав можливість літати на вогнедишному крилатому драконі - істоті з роду драконів (витрачаючи помітні ресурси на її виклик і підтримку). Введено зброю і броню класу A grade, а також систему підкласів.


  • Посилання: відсутнє
  • Пароль архіву: відсутній

Реклама

55200, Україна, Миколаївська, Первомайськ, Корабельна
Телефон: +38066988****